pattern
Dejan Sremčević 1
Konačni rezultat
65 : 51
14:10 17:8 19:13 15:20 0:0
Igrač utakmice
Simanić Matija
Simanić Matija
PTS 13
2023/24 SENIORI Kolo 1

Ubedljiva pobeda Play 021 nad ekipom Star

U izuzetno zanimljivom meču održanom 7. oktobra, domaća ekipa Play 021 ostvarila je vrednu pobedu nad gostujućom ekipom Star rezultatom 65:51. Meč, koji se igrao u okviru lige "SENIORI" za sezonu 2023/24, pokazao je visok nivo veštine i posvećenosti igre kod oba tima.

Već u prvoj četvrtini, Play 021 je stekao prednost koja im je omogućila kontrolu nad igrom. Prva četvrtina završena je rezultatom 14:10 u korist domaćina, a sličan tempo nastavljen je i u drugoj četvrtini, gde je Play 021 dodatno povećao svoje vođstvo.

Simanić Matija, igrač koji je zasluženo dobio titulu igrača utakmice, postigao je 13 poena, što je u velikoj meri doprinelo pobedi svog tima. Ne samo da je bio uspešan u postizanju poena, već je i njegova odbrana bila na visokom nivou, što je otežalo protivnicima da postižu poene.

Drugim igračima Play 021, poput Kneževića Ognjena koji je takođe imao izuzetnu partiju sa 12 poena, treba odati priznanje za njihov doprinos ukupnom uspehu. Sa druge strane, ekipa Star je takođe imala nekoliko istaknutih igrača, među kojima se izdvaja Aleksandar Mandić sa 11 poena i trima uspešnim trojkama, pokazujući impresivnu preciznost sa distance.

Uporedna statistika pokazala je da je ključna razlika između dve ekipe bila u konzistentnosti i sposobnosti Play 021 da održe konstantan pritisak kroz sve četiri četvrtine, što je na kraju i rezultiralo zasluženom pobedom.

Iako je razlika u poenima na kraju bila prilično značajna, meč je bio pun dinamičnih obrata koji su držali navijače na ivici stolica. Obe ekipe su pokazale zavidan nivo veštine i timskog duha, ali je Play 021 bio taj koji je uspeo da iskoristi svoje prilike i konvertuje posed lopte u poene efikasnije od svojih protivnika.

Utakmica će biti zapamćena kao odličan pokazatelj kvaliteta i uzbuđenja koje liga "SENIORI" može da pruži, a Play 021 postavlja visoke standarde za naredne mečeve u sezoni.

Zvanični video sa utakmice nije dostupan, što je prava šteta jer su ljubitelji košarke propustili priliku da uživo prate ovaj uzbudljivi sportski događaj.